Workshop meditation – Efterår 2019

Det meste af tiden bevæger dine tanker sig rundt i alle mulige retninger. Det ene øjeblik tænker du på noget, der foregik i forrige uge, det næste på noget, du skal i weekenden, og pludselig tænker du på noget, der sker lige nu og her. Dine tanker bevæger sig på denne måde hele tiden frem og tilbage. Som en abe, der hopper fra gren til gren. Derfor bruger man ofte udtrykket “at tæmme aben i sindet” om meditation.

Krop og sind hænger sammen og hvis du skal kunne slappe af i den ene skal der også være ro i det andet. Vi lever alt for meget i hovedet og har brug for at komme ned i kroppen – og ikke mindst integrere sind og krop.

På vores workshops vil du lære enkelte redskaber til at meditere siddende, stående eller gående. Og få med det samme større ro, overblik og tilstedeværelse i dit liv. Du vil blive præsenteret for og guidet i nogle enkelte lette meditationsøvelser, du bagefter kan integrere i din hverdag.

“Torben Bremann gav os rigtig meget “valuta” for de 4 timer workshoppen varede. Klar og præcis i sine instruktioner og med tilpas baggrundsinformation. Han havde øje for sine deltagere og var åben for spørgsmål, men var samtidig fokuseret på at vi skulle nå en masse og at det ikke var en “social event”. Helt tilpas efter min smag. Jeg kunne også godt lide at vi fik inspiration til mange forskellige tilgange til meditation – og en tilgang om at det ikke behøver at være svært eller “mystisk”.”
– Barbara

“En dejlig “let” gennemgang og inspiration til videre fordybelse i Meditation metoder og virke. Torben er tydelig en kompetent underviser der oser af viden og erfaring”
– Heidi Bygholm

 

TILMELDING & BETALING