Workshop Mobilitets – og løsneøvelser – Efterår 2019


Et langt og aktivt liv kræver frie, bevægelige led, som de var tiltænkt fra naturens side. I vores moderne tilværelser har vi ofte tendens til skader og ubehag på grund af manglende mobilitet.

Vi bevæger os ind i en historisk tid, hvor der vil være flere ældre end nogensinde før. At have fokus på at fremme trænings- og bevægelsessystemer der forebygger diverse kropslige problematikker, og bl.a. sikre og bedre ledmobilitet, giver rigtig god mening. Enhver der har oplevet begrænsninger i et leds funktion, ved hvor meget det påvirker hverdagen.

På denne workshop vil du lære en masse løsne- og mobilitetsøvelser, som du med det samme kan inddrage i din hverdag eller benytte som underviser eller behandler. Workshoppen henvender sig til alle der ønsker at bedre leddenes bevægemuligheder, og derved skabe plads til en bedre og mere optimal kropsbrug.

Rigtig god workshop med meget brugbar viden, formidlet på en god og forståelig måde. Jeg blev inspireret, og er allerede begyndt at bruge øvelserne i min dagligdag.
– Berit

Det var rigtig godt, let forståelig og en interessant måde at træne at løsne kroppen på, noget jeg helt klart vil bruge som massør og på mit hold.
– Marianne Hollensted

 

Underviser:
Torben Bremann

TILMELDING & BETALING