Workshop Sam Tam Tai Chi Vifteform – Sommer/Efterår 2019

Formål:

At mærke glæden gennem bevægelse og samtidig opnå fleksibilitet i kroppen og/eller at blive bedre til at performe Sam Tam Tai Chi Vifteform.

Indhold:

Grandmaster Sam Tam’s vifteform består af seks dele. Den indeholder bevægelser fra Tai Chi formen, sværd-, sabel- og stokform. Ligesom der er bevægelser som kan spores tilbage til de andre indre systemer – Baqua, Yingyi samt Yiquan.

Workshoppen består af et kort oplæg om vifteformen, en fælles opvarmning og nedvarmning.

Undervisning i vifteformen vil foregå i følgende tre grupper efter niveau:

  • En nybegyndergruppe der vil blive undervist i 1. og 2. del (her kan ALLE være med).
  • En letøvede gruppe, der får undervisning i alle 6 dele.
  • En øvede gruppe, hvor bevægelserne finpudses i forhold til koordination og præcision.

Hvorfor vælge Sam Tam Tai Chi Vifteform?

Sam Tam Tai Chi vifteform tilbydes som en motionsform, der har fokus på mobilitet, fleksibilitet og koordination. Kan du lige koreografi, martial art, kampkunst eller bevægelsesæstetik vil du med høj sandsynlighed finde glæde i at træne Sam Tam Vifteform. Formen er sjov og spændende at arbejde med. Den veksler mellem langsomme, meditative bevægelser og hurtige, kraftfulde bevægelser – og ikke mindst smuk at iagttage.

Min baggrund:

At motionere med koreografi giver mig en enorm stor glæde og velvære. Netop på baggrund af koreografierne har jeg dyrket aerobic/danceaerobic i 14 år. I lidt over et års tid var fokus på motionsformen Sam Tam Tai Chi Vifteform – koreografi og kampkunst i ét, hvor jeg daglig trænede tai chi standing meditation og flere gange ugentlig øvede mig på Sam Tam Vifteform. I juli 2017 blev jeg eksamineret i Canada af selve grandmaster Sam Tam og sifu Torben Bremann – og blev godkendt til at undervise i vifteformen.

 

TILMELDING OG BETALING