Kursus Anatomi i praksis – din dynamiske krop – Efterår/Vinter 2019

 

På vores kurser Anatomi i praksis – din dynamiske krop tager vi kropsområder ud, og gennemgår dem i forhold til muskler, knogler, led, bindevæv, sener og nerver.
Vi har to forskellige kurser – et med fokus på underekstremiteten inkluderende nedre ryg, bækken, balder, ben og fødder, og et på overekstremiteten inkluderende nakke, hals, ryg, arme, hænder, fingre og mave.

For at forstå, analysere og være i stand til at formidle øvelser, er det vigtigt med et godt kendskab til kroppens anatomi og funktionssammenhænge i kroppen og dens forskellige vævsstrukturer.
På kurserne vil du lære om sammenhænge i kroppen og hvordan du tager højde for og inddrager disse sammenhænge i relation til øvelsesvejledning og/eller din egen træning.
Fokus vil være på øvelser til eventuelt at smertelindre, mobilisere, udspænde, afspænde og styrke.
De øvelser du vil blive præsenteret for og lære, vil være en god blanding af øvelser uden brug af redskaber og med træningselastikker samt bolde.
Andre øvelsestyper kan ligeledes indgå.

Der vil være stort fokus på opmærksomhed og evnen til at skabe en body/mind forbindelse under øvelserne samt udførelse af korrekt teknik.
Kurset består af en god blanding af teori og opnåelse af praktisk kunnen med afsæt i vores målsætning om, at alle får maksimalt udbytte af kurset i forhold til at kunne benytte det tillærte i egen træning, i praksissammenhæng eller undervisning.

Målgruppe:
Kurset er rettet mod alle faggrupper indenfor sundhed og bevægelse samt personlige trænere og/eller undervisere indenfor diverse bevægelsesformer. De øvelser og den viden der tilegnes på kurset, vil med det samme kunne bruges indenfor den enkelte kursists arbejdsområder.

Undervisere:
Torben Bremann og Huong Le Nguyen

Pris:
2800 kr. (ved tilmelding og betaling for begge kurser Anatomi i praksis – din dynamiske krop 5000 kr.)

 

TILMELDING & BETALING KURSUS INKLUDERENDE UNDEREKSTREMITETEN

TILMELDING & BETALING KURSUS INKLUDERENDE OVEREKSTREMITETEN