Kursus Kropsholdning 2 – Efterår/Vinter 2019

Kropsholdning 2 er et to dages kursus, som bygger videre på kropsholdning 1.
Den første dag på kurset er stort set identisk med kropsholdning 1, da det er en forudsætning at kunne foretage en basis analyse af kropsholdningen med særligt fokus på hvilke dele af kroppen der er henholdsvis foran og bagved lodlinjen, og hvilke krops-/muskelområder der er henholdsvis for korte eller for lange, for at kunne gå yderligere i dybden med temaet.
Dag 1 har primært fokus på at iagttage og analysere, og tilegne sig den fornødne viden, der danner basis for at kunne øvelsesvejlede.

Dag 2 på kurset vil du ,udover alt det du har lært på enten kropsholdning 1 eller på dag 1, bl.a. lære at skelne mellem hvilke muskler der er underspændte (hypotone), overspændte (hypertone), hvilke specifikke muskler der enten er for korte eller lange, lære øvelser til både at styrke og afspænde de respektive områder samt mobilitetsøvelser. Derudover vil du lære yderligere muskeltest til at afdække muskellængder og muskeltonus, og du vil lære hvordan du nemt og enkelt med afsæt i tilegnet viden, kan sammensætte et træningsprogram der tilgodeser en hensigtsmæssig kropsholdning – og dermed ikke fejlbelaster knogler, led og væv.
Du vil efter kurset være i stand til at sammensætte et træningsprogram med afsæt i en analyse af kropsholdningen uanset om du arbejder med undervisning/instruktion i fitnessmaskiner, med fri vægte, elastikker, med øvelser uden belastning, etc.
Og du vil ved kursets afslutning have fået udarbejdet et personligt øvelses program målrettet dig, udarbejdet af dine medkursister.
Kurset er et must for alle der arbejder med øvelsesinstruktion og vejledning!

Målgruppe:
Kurset er rettet mod alle faggrupper indenfor sundhed og bevægelse samt personlige trænere og/eller undervisere indenfor diverse bevægelsesformer. De øvelser og den viden der tilegnes på kurset, vil med det samme kunne bruges indenfor den enkelte kursists arbejdsområder.

Undervisere:
Torben Bremann og Huong Le Nguyen

Pris:
2500 kr.

TILMELDING & BETALING