Om


Torben Bremann

Torben har en bred undervisningserfaring og er anerkendt for sin medlevende undervisningsfacon med klare og tydelige forklaringer og demonstrationer. Torben driver egen klinik med fokus på behandling og genoptræning af lidelser i bevægeapparatet. Han er bl.a. uddannet afspændingspædagog, er specialist i anatomi og bevægelsesanalyse, har studeret medicin, idræt og ernæring samt er uddannet i traditionel kinesisk medicin (Dr. TCM).

Han er leder og ejer af firmaet Fitness Education Center, hvor han arbejder med at coache, vejlede, rådgive og træne klienter i forskellige trænings- og livsstilsforløb. Derudover er han indehaver og chefinstruktør i Dansk Centter for Taiji og Qiqong, hvor der tilbydes on-going undervisning i Tai Chi, Qi Gong og meditative praksis for grupper og på individuel basis.

Han har desuden gennem en længere årrække afholdt diverse workshops- og kurser for fagfolk og lægmand om f. eks. kropsholdning, skulderbæltet, fødder, åndedræt, bækken, m.m.

Torben er forfatter til flere bøger og har oversat og fungeret som fagkonsulent på flere bøger om fysisk træning, ernæring, mental træning samt kinesisk medicin. af bøger han er forfatter til kan nævnes:

  • Tai Chi Chuan (2003)
  • Qi Gong – en tilstand af vågen opmærksomhed (2008)
  • Hans og bjerget (2009)
  • Overfladeanatomi – et funktionelt billedatlas (2011)
  • Mænd, motion og myter (2012)
  • Tai Chi, Qi Gong og standing meditation (2015)
  • Kvinder – fit, feminine og fantastiske (februar 2016)

Alle bøgerne kan købes via vores webshop:


Huong Le Nguyen

Huong er stifter og ejer af Rygklinik Gladsaxe. Navnet udspringer af, at hun i sit møde med en klient altid foretager en analyse af kropsholdningen, som udgangspunkt for en behandlings- eller øvelsesplan, hvilket betyder at hun arbejder med udgangspunkt i ryggen – uanset om der er tale om skavanker, skader og/eller smerter i arm, ben, hoved eller ryg.

Huong er professionsbachelor i fysioterapi med speciale indenfor bindevæv og har sideløbende med sit klinikarbejde arbejdet indenfor ældreområdet, både med vedligeholdende træning og genoptræning. Derudover har hun været initiativtager og igangsætter af mange sundhedsprojekter og parallelt hermed bl.a. gennem en årrække afholdt kurser i ergonomi, forflytningsteknik og kropsbevidsthed samt arbejdsmiljø.

Gennem mangeårig praksiserfaring og efteruddannelse har hun opnået kompetencer indenfor diagnostik og kropsundersøgelse, herunder holdningsanalyse og bevægelsesanalyse samt manuel behandling, træning og genoptræning.

Både Torben og Huong har ry for via deres store faglighed og erfaring, menneskelige forståelse og humoristiske og positive tilgang, at evne at motivere både deres klienter og kursister til at få maksimalt udbytte ud af kurser, workshops og behandling.